Deskundigheid

DSI Gecertificeerde Financiële Specialisten

Havika Vermogensbeheer beschikt over de vereiste vergunningen van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandsche Bank). Tevens zijn wij aangesloten bij verschillende instanties, die de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening controleren, bewaken en waarborgen. Op deze wijze wordt de transparantie, de integriteit en de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Onze ervaren adviseurs voldoen aan de gestelde eisen wat betreft kennis & ervaring en zijn derhalve opgenomen in het register van DSI (Dutch Securities Intstitute). DSI richt zich op het bevorderen van de kwaliteit en de integriteit van instellingen die in de handel, de bemiddeling, de advisering en het beheer van effecten actief zijn.

Klachten worden afgewikkeld volgens de gebruikelijke procedure van de KiFiD waarbij we als bedrijf zijn aangesloten. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) is bedoeld om u, als consument, één loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners.

Daarnaast valt Havika Vermogensbeheer onder de regeling van het BCR (Beleggers Compensatie Regeling). Deze regeling garandeert een minimum niveau van bescherming in het geval dat een bank of beleggingsonderneming niet kan voldoen aan haar verplichtingen die voortvloeien uit de beleggingsdiensten die zij verricht voor haar cliënten.

U kunt uw beleggingen bij ons 24/7 monitoren

Indien gewenst kunt u dagelijks via onze website volgen hoe wij uw beleggingen beheren en monitoren. We hebben geen geheimen voor u. Per kwartaal ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met een overzicht van de betaalde kosten, het behaalde rendement en de uitgevoerde mutaties. Heeft u vragen? Dan zijn we altijd bereikbaar en zullen snel uw vragen beantwoorden. Indien u een persoonlijk adviesgesprek wenst is een enkel telefoontje voldoende voor het maken van een afspraak.

Sluiten