Diensten

U kunt bij ons terecht voor maatwerk Vermogensbeheer vanaf € 200.000.

Voor vermogens vanaf € 10.000 bieden wij een modern Vermogensbeheerproduct onder de naam Toekomstbeleggen.nl. Informatie vindt u op www.toekomstbeleggen.nl.

Wij bieden Vermogensbegeleiding aan op uurbasis. Hierbij kunt u denken aan: second-opinion, klankborden, overall overzicht meerdere portefeuilles, meedenken in vermogensstructurering en belegd vermogen in polissen.

bossfight-free-stock-photos-ipad-calendar-apple-brand-logo-keyboard

Maatwerk vermogensbeheer

Als ervaren adviseurs van Havika Vermogensbeheer zijn we u graag van dienst bij het beantwoorden van al uw vragen aangaande het beleggen van uw vermogen. De kern van onze beleggingsdienstverlening bestaat uit het aanbieden van vermogensbeheer op maat. Voor belegbare vermogens vanaf € 200.000 bieden we u de volgende mogelijkheden:Vijf maatwerk portefeuilles die actief beheerd worden en breed gespreid zijn over verschillende beleggingscategorieën, regio's, sectoren en thema'sVijf maatwerk portefeuilles ingericht met duurzame beleggingsalternatieven die voldoen aan onafhankelijk vastgestelde criteriaEen maatwerk portefeuille die bestaat uit AlternativesEen maatwerk portefeuille die hoofdzakelijk bestaat uit individuele aandelen en die gericht is op het benutten van (lange termijn) opportuniteiten. Deze maatwerk portefeuille bieden we u aan vanaf een belegbaar vermogen van € 100.000 Met het aanbod van deze verschillende beleggingsstrategieën bieden we onze klanten een passende oplossing voor hun vermogensvragen.De vermelde toetredingsgrenzen zijn gebaseerd op onze overtuiging dat de risico's van beleggen zo veel als mogelijk beperkt kunnen worden door voldoende spreiding van uw vermogen. Ook de kosten van toezicht houdende instanties maken een toetredingsgrens economisch vereist.

bossfight-free-stock-photos-notebook-pencil-white-orange

Toekomstbeleggen.nl

De laatste beleggingsdienst die we aanbieden is Toekomstbeleggen.nl. Deze variant van een goed gespreide beleggingsportefeuille in beleggingsfondsen en ETF's bieden we voor een drietal beleggersprofielen aan vanaf een belegbaar vermogen van € 10.000. Voor meer informatie over deze dienstverlening verwijzen we u naar onderstaande weblink.

bossfight-free-stock-photos-coffee-cup-computer-apple-brand-logo-plant (1)

Vermogensbegeleiding

De tweede dienst die we aanbieden is vermogensbegeleiding. Bij vermogensbegeleiding moet u denken aan ondersteuning op het gebied van een aantal zaken: het geven van een second opinion; het adviseren bij de keuze van de best passende spaarvorm en de keuze van de bank die deze spaarvorm aanbiedt; het incidenteel beoordelen van aangeboden beleggingsalternatieven; het geven van adviezen betreffende de beleggingsmix bij verzekeringspolissen, pensioenpolissen, e.d.

Sluiten