Wie zijn wij

Als oprichters van ons bedrijf zijn we niet alleen eigenaar maar met name ook adviseur en beheerder van uw vermogen. In ons dagelijks werk zijn we daarom nauw betrokken bij het realiseren van onze missie. Bij ons geen wisselingen van contactpersonen maar u heeft jarenlang contact met dezelfde persoon. We vinden niet alleen dat het anders kan, we willen dit ook dagelijks bewijzen. Graag stellen wij ons in het kort aan u voor:

Ons team

AAEAAQAAAAAAAAcGAAAAJGZhOTUyODBkLWFjNWEtNGY1Yy04ZWMzLWZhYWU5YjhmODdjNw

Leendert-Jan Visser

Sinds de jaren '90 ben ik als Senior Beleggingsadviseur werkzaam geweest voor verschillende regionale beleggingsadviesteams van één van de grootbanken. Met name de dynamiek van de financiële markten, en het vertalen van de uitkomst hiervan naar een passende beleggingsoplossing voor de klant, hebben mijn aandacht. In mijn vrije tijd ben ik graag bestuurlijk actief voor charichatieve instellingen gericht op het maatschappelijk welzijn.

havika.nl_guido-van-hattem

Guido van Hattem

Ik ben als Senior Beleggingsadviseur ruim 10 jaar werkzaam geweest bij een groot regionaal beleggingsadviesteam van één van de grootbanken. Binnen dit team adviseerde ik de vermogende cliënten en verrichtte ik enige tijd coördinerende taken. Sinds mijn 18e levensjaar ben ik bestuurder geweest bij sportverenigingen. In mijn vrije tijd sta ik graag op de golfbaan.

foto John den Otter rechtop

John den Otter

Ruim 27 jaar lang ben ik werkzaam geweest in de financiële sector. Het merendeel van de tijd als Private Banker met onder andere de aandachtsgebieden Hypotheken en Beleggingen. Mijn passie ligt in het persoonlijke contact met de klant. Luisteren en zoeken naar wat voor de klant belangrijk en passend is.

Sluiten